Afscheid van de kampioenen

Afscheid van de kampioenen

Kopie van Kopie van MATCHDAY 6

Aanstaande donderdag willen we op gepaste wijze afscheid nemen van deze echte kampioenen: Jesper Kusters, Bas Bijkerk, Yoeri Sinterniklaas, Wessel Schouwink, Alexander Deetman en Anthal van den Berg, die na bijna 280 wedstrijden afscheid neemt van het eerste elftal. Een speciaal woord van dank voor laatstgenoemde 'Worstebakker'. We herinneren ons nog goed het legendarische duel tegen Voorschoten 97, waarin de onpasseerbare Anthal van den Berg een van de grootste talenten uit de Haagse regio, linksbuiten Remy Constancia, volledig uitschakelde en in zijn broekzak had. Anthal zat Constancia op de huid en bezorgde hem een paar slapeloze nachten. Mede door de inbreng van Anthal promoveerde de Noord voor het eerst in haar historie naar de Hoofdklasse.
Daarnaast nemen we afscheid van hoofdtrainer Ralph Kalkman en zijn assistent Faisel Aliradja, die samen veel voor de club hebben betekend en grote successen hebben geboekt bij de Noord. Dus kom langs voor een potje voetbal, een borrel en deel je verhalen met de vertrekkende kampioenen! Tot donderdag!

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgfeyenoord.jpgfidus.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpdhw_2.jpgrobey-150x150.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpg
Naar boven