HEINENOORD - SLIKKERVEER: 2 – 1 RUST: 2 – 0

HEINENOORD - SLIKKERVEER: 2 – 1 RUST: 2 – 0

HEINENOORD LANGS HET REEDS GEDEGRADEERDE SLIKKERVEER.
Hoewel de laatste wedstrijd van het seizoen om des keizers baard ging, probeerden beide teams er toch nog wat van te maken.
Al in de 5e minuut kwam Heinenoord op voorsprong, toen Ramy Salem er op rechts vandoor ging en via Sander de Heus de bal in de voeten van Sanzio Dieterich kwam en hij de 1-0 op het scorebord bracht.
Een paar minuten later bediende Arto Dielhof de mee gekomen Dejan de Feiter op maat en hij het leder meteen op de slof nam en de bal maar net langs de verkeerde kant van de paal zag scheren.
Het antwoord van de bezoekers kwam via Ryan van Dongen, die uit een voorzet van Ronald Capelle ook zijn schot langs de verkeerde kant van de paal zag gaan.

Nadat een tweede poging van Dejan de Feiter ook niet belandde waar het de bedoeling was, schoot vervolgens Enrico Elderhorst op aangeven van Sanzio Dieterich ver over.
In de 20e minuut kreeg Slikkerveer een vrije trap te nemen net buiten de zestien en kwam de thuisploeg goed weg, want ook deze poging ging maar net naast..
Balverlies van Mitch Fransen bij het uit verdedigen gaf EEN van de voorwaartsen de kans de gelijkmaker aan te tekenen. maar doelman Angelo Spanjaart stortte zich op de bal een voorkwam erger.
Nadat de Heinenoordse sluitpost nog een paar reddingen had verricht, rondde Sanzio Dieterich een fraaie aanval af en dat betekende 2 – 0 en , jawel zijn TWINTIGSTE van het seizoen en zodoende topscorer van De Noord.
Het tweede bedrijf begon met een pegel van Arto Dielhof , die doelman Patrick Wekhoven met moeite uit zijn doel kon ranselen.
Even later ontsnapte Ronald Capelle aan de buitenspelval en stormde alleen op doelman Angelo Spanjaart af.
De sluitpost van De Noord verrichtte wederom een formidabele redding en hield de nul.
In de 65e minuut moest hij toekijken , hoe de bal via binnenkant paal de doellijn naderde.
Sven Moerland was er als de kippen bij de bal voor de doellijn weg te knallen en voorkwam een doelpunt.
Volgens de mensen , die er bovenop stonden was de bal echter de doellijn gepasseerd.
Scheidsrechter Toon van der Bend uit Rotterdam wilde daar niets van weten en bleef de stand 2 – 0.
Een botsing tussen twee spelers in het strafschopgebied leverde een penalty op en Damion Janssen bepaalde de eindstand op 2 – 1
Zo sloot Heinenoord het seizoen 2022 – 2023 af met een overwinning.
Doelstelling aan het begin van de competitie was kampioen worden of minstens een periodetitel halen om de nacompetitie in te gaan.
De prognose van o.a. Voetbal Rotterdam was, dat Sparta av of Heinenoord de favorieten waren voor de titel.
Begin augustus sprak ik Aad Achterberg op een verjaardag.
Toen ik de ervaren verslaggever van het AD de lijst liet zien van de spelers van Heinenoord, was zijn reactie:
Jullie worden met twee vingers in de neus kampioen.
Hij kende ALLE spelers,
Helaas is onze doelstelling niet gehaald en is het trainer Sucru Gozen van Sparta av wel gelukten eindigde trainer Theo Ducaneaux met zijn spelers op een teleurstellende VIJFDE plaats.
Namens sv Heinenoord heeft voorzitter Arie v.d.Berg na afloop van de wedstrijd afscheid genomen van trainer en een aantal spelers.
Op 10 juni volgt nog het mixtoernooi en kijken we alweer uit naar het nieuwe seizoen, waar ongetwijfeld weer een aantal nieuwe spelers komen en wensen we Ralph nu al heel veel succes.

OPSTELLING.
Angelo Spanjaart – Anthal v.d. Berg – (Sven Moerland ) – Arto Dielhof – Toine nv.d. Berg – Dejan de Feiter – Sanzio Dieterich – Enrico Elderhorst - ( Donny Navajas Sanchez ) -
Mitch Fransen – ( Djim Kammerman )) – Ilyas Oulad Ali – Ramy Salem – Sander de Heus – ( Jelle v.d. Starre.))

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgfeyenoord.jpgfidus.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpdhw_2.jpgrobey-150x150.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpg
Naar boven